Anne van der Kaaden-Bouman

Anne van der Kaaden-BoumanAnne van der Kaaden-Bouman is de auteur van het boek ‘Uit de kluwen’. In de afgelopen jaren was zij als professional werkzaam binnen het Sociaal Domein van diverse gemeentes. Zij was coördinator en specialist binnen de schuldhulpverlening en het armoedebeleid. In 2018 kwam zij in een burn-out terecht, waarna zij haar bewogen leven opnieuw is gaan doorlopen. In plaats van terug te keren naar de drukte van een intensieve baan, schreef ze haar debuut, een autobiografie.

Sinds 2020 is zij haar eigen onderneming ‘Anne denkt anders’ gestart. Zij schrijft, blogt en creëert. Met dit bedrijf wil zij zich gaan richten op het geven van lezingen, het inspireren van mensen, het uitrollen van ideeën, het vertellen van verhalen, het schrijven van artikelen en het schrijven van andere boeken. Haar doel is dat werk nooit meer als werk zal voelen, maar altijd een passie zal blijven.

Ze is gelukkig getrouwd en moeder van twee mooie zonen.

VAN DEZE AUTEUR

Uit de kluwenUit de kluwen

In dit boek wordt een indringende inkijk gegeven in het leven van een kind dat opgroeit in onveiligheid en verwarring. Dit autobiografische verhaal vertelt je hoe je uiteindelijk los kunt komen van ongezonde (familie) patronen en de weg terug kunt vinden naar jezelf. Opgroeien in onveiligheid en je een leven lang onbegrepen voelen, hoeft niet te betekenen dat het ook slecht afloopt. Hoe maak je keuzes die niet langer afhankelijk zijn van wat andere mensen daarvan vinden? Hoe leer je te vertrouwen op je eigen intuïtie en hoe geef je ruimte aan de drang naar vrijheid en eigenheid? Dit verhaal beschrijft de complexiteit van het leven, maar het gaat ook over eigenwijsheid, moed, doorzetten, daadkracht en hoe kansen kunnen keren. Over tevoorschijn komen en de kern terugvinden waartoe je bedoeld bent.

‘Want wie een waarom heeft om voor te leven, kan bijna elk hoe verdragen’ – Friedrich Nietzsche

Inkijkpagina'sBoek bestellen

 


VOLG DEZE AUTEUR

Website Anne denkt anders Facebook Anne denkt anders LinkedIn Anne van der Kaaden
Twitter Anne van der Kaaden Instagram Anne denkt anders