Faciliterende uitgeverij voor ambitieuze én ondernemende auteurs:

Ineke Hogema

Uitgeverij Lente is de faciliterende, dienstverlenende kwaliteitsuitgeverij van Auteurscoach en Redacteur Ineke Hogema. Ineke Hogema heeft jarenlang ervaring in het uitgeefvak en biedt via uitgeverij Lente een podium aan bevlogen, ondernemende auteurs.

Bij uitgeverij Lente houdt de auteur zelf het heft in handen en investeert de auteur via het unieke Lente-menu in de productiekosten en lancering van het boek. Uitgever Ineke Hogema heeft daarbij een coördinerende rol. Ook ontwikkelt de auteur in het uitgeefmodel van Lente zelf initiatieven wat betreft de promotie en marketing. Of we brengen je in contact met experts die voor jou de media gaan benaderen.

Het logo van uitgeverij Lente is net als het logo van Ineke Hogema, Auteurscoach en Redacteur, een witte ‘hartvormige tulp’ op een groene achtergrond: de kleur groen staat voor de lente en duurzaamheid. Lente staat ook voor ‘langzaam’: zoals Lente in Festina Lente (‘Haast u langzaam’), voor leef bewust en uiteraard voor een nieuw begin. Niet toevallig is het hart de plek van transformatie én de plek waar je anderen écht kunt raken. Daar moet je zijn als je impact wilt maken. En dat kun je doen met jouw Lente-boek!

Uitgeven met je hart, hoofd en handen!

Uitsluitend auteurs die bij Ineke Hogema een auteurscoachingstraject hebben gevolgd of die door haar hun manuscript hebben laten redigeren, krijgen de mogelijkheid om hun boek te publiceren onder het Lente logo. Zo kan uitgeverij Lente garanderen dat de kwaliteit van de uitgegeven boeken hoog is en de kans op verkoopsucces groot.

Uitgeverij Lente publiceert inspirerende en grensverleggende non-fictie boeken op het gebied van:

LentePersoonlijke groei en Spiritualiteit
LenteRouw, Verlies en Veerkracht
LenteOndernemen, Organiseren en Coaching
LenteLevensverhaal en Bedrijfsgeschiedenis
Brigit Nieuwenstein

Bij het hele uitgeefproces en vormgeven van mijn boek ging alles in samenspraak met Ineke Hogema, wat ik als zeer prettig ervaren heb. Ineke is een bevlogen, vakkundig en betrokken uitgever. De combinatie van haar passie voor het vak, haar enthousiasme en haar vakkundigheid heeft geleid tot de mooist mogelijke uitgave van mijn boek Mama, ik kom jou wel troosten; over de impact van babysterfte op broers en zussen.

Brigit Nieuwenstein, auteur van Mama, ik kom jou wel troosten.

Anna Myrte Korteweg

Voor het uitgeven van de nieuwe editie van mijn boek Vrije Geboorte heb ik bewust gekozen voor uitgeverij Lente. Ineke Hogema is enthousiast en betrokken, ze kent de uitgeverswereld door en door, is integer, bedenkt creatieve oplossingen en denkt zakelijk zonder het persoonlijke contact te verliezen. Ze heeft een zuiver taalgevoel en zet zich 100% in om kwaliteit af te leveren. En, last but not least: Omdat je bij uitgeverij Lente ook zelf investeert in je boek is de opbrengst van je boek een stuk hoger.

Anna Myrte Korteweg, auteur van Vrije Geboorte en Mijn reis naar binnen (samen met Jilke Pet). 

Uitgeverij Lente
Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
M: 06-16330963
info@uitgeverijlente.nl
pr@uitgeverijlente.nl
KvK: 60474084
BTW: NL001489425B66