Mariska Cornelissen

Mariska Cornelissen

Mariska Cornelissen is communicatiewetenschapper, trainer en coach. Als een van de eerste Nederlanders is zij door Brené Brown gecertificeerd als Daring Way™- en Dare to Lead™-facilitator.

Mariska biedt de unieke ‘Nog Niet Gevloerd’ trainingen aan, in twee edities: zowel voor bijna-burn-out’ers als voor de leidinggevenden van de bijna-burn-out’ers.
Zie voor haar aanbod: www.indemoedmetmaris.nl

Van deze auteur

Nog niet gevloerd
Een burn-out is er ineens. De weg ernaartoe vol stress en vaak erg lang.
Als we de signalen van een mogelijke aankomende burn-out herkennen, kunnen we er ook iets aan doen. Mariska Cornelissen dook met ex-burn-out’ers en leidinggevenden terug in de tijd naar de fase voorafgaand aan de burn-out: de bijna-burn-outperiode. De patronen die uit de bijna-burn-outperiode naar voren komen verbindt ze met de inzichten uit het wetenschappelijk onderzoek naar kwetsbaarheid, schaamte, moed en leiderschap van bestsellerauteur Brené Brown.Nog niet gevloerd geeft sleutels voor medewerkers en hun leidinggevenden om overeind te blijven als je bijna-burn-out bent.

In de media

Over burn-out zijn boekenplanken vol geschreven. Op de bijna-burnout concentreren auteurs zich minder, ofschoon daar veel winst is te halen. Trainer, coach Mariska Cornelissen schreef daarom ’Nog niet gevloerd – overeind blijven als je bijna burn-out bent’. Aan de vooravond van de Week van de Werkstress een vraaggesprek met haar over perfectie, schaamte, kwetsbaarheid en signalen herkennen.

Gepubliceerd in: Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander én IJmuider Courant.

Video

Foto’s

Volg deze auteur

Uitgeverij Lente
Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
M: 06-16330963
info@uitgeverijlente.nl
pr@uitgeverijlente.nl
KvK: 60474084
BTW: NL001489425B66