Jilke Pet

Jilke PetJilke Pet is (geboorte)fotograaf, vormgever en schrijver. Ze heeft kunstgeschiedenis gestudeerd en aan de kunstacademie vakken in vormgeving en fotografie gevolgd. Ze is moeder van vier (waaronder een thuisgeboren tweeling) en ervaringsexpert op het gebied van autonome keuzes maken in de zwangerschap en bij de geboorte.

Als geboortefotograaf heeft Jilke inmiddels al meer dan vijftien geboortes vast mogen leggen. Met haar bedrijf Moeder Aarde voorziet ze in natuurlijke kennis en producten rondom zwangerschap. Ze schrijft en fotografeert onder andere voor Kiind Magazine en ze maakte het Hartje Mama bewaarmagazine over natuurlijk zwanger zijn, geboorte en kraamtijd. Samen met Anna Myrte Korteweg schreef zij Mijn reis naar binnen, een praktisch boek voor elke zwangere over je eigen weg én hart volgen naar jouw Vrije Geboorte.

 

VAN DEZE AUTEUR

Mijn reis naar binnenElke zwangerschap biedt de kans om nóg meer jij te worden en werkelijk je eigen keuzes te maken. En het mooie is: hoe meer je deze kans grijpt, hoe beter je je voorbereidt op de bevalling!

In Mijn reis naar binnen lees je hoe je kunt meebewegen met wat jouw zwangerschap van je vraagt én hoe je de juiste omstandigheden kunt creëren voor een vrije geboorte, thuis of in het ziekenhuis. Jouw mindset zet de toon: als jij je op je gemak voelt, kunnen de bevalhormonen rijkelijk stromen en maak je de weg vrij voor een vrije geboorte.

Mijn reis naar binnen is een vernieuwende methode waarin eigen regie en vertrouwen in het geboorteproces samengaan. Het praktische vervolg op de bewust-beval-klassieker Vrije Geboorte (ook los van elkaar te lezen), boordevol tips, tools, wetenschappelijke achtergrondinfo, ervaringsverhalen, meditaties en (creatieve) oefeningen.

Inkijkpagina'sBoek bestellen

 IN DE MEDIA

Je bent zwanger, en je kan niet wachten tot je straks eindelijk je kleine spruit in je armen hebt. Maar voordat het zover is staat je nog een belangrijke taak te wachten. De bevallingVol zelfvertrouwen je bevalling tegemoet? Dan zijn deze boeken onmisbaar. Veel vrouwen zien tegen hun bevalling op, of het nu de eerste keer is of niet, het blijft een spannende gebeurtenis. Dus wil je graag met meer zelfvertrouwen je bevalling tegemoet? Dan zijn deze boeken voor je bevalling onmisbaar.

– Lees verder op mamaenzo.nl


VOLG DEZE AUTEUR

Website Mijn reis naarbinnen Website Zwaan op de maan Website Moeder Aarde
Website Hartje mama Facebook Zwaan op de maan Facebook Moeder Aarde
Instagram Zwaan op de maan Instagram Moeder Aarde