Jilke Pet

Jilke Pet

Jilke Pet is (geboorte)fotograaf, vormgever en schrijver. Ze heeft kunstgeschiedenis gestudeerd en aan de kunstacademie vakken in vormgeving en fotografie gevolgd. Ze is moeder van vier (waaronder een thuisgeboren tweeling) en ervaringsexpert op het gebied van autonome keuzes maken in de zwangerschap en bij de geboorte.Als geboortefotograaf heeft Jilke al vele geboortes vast mogen leggen. Met haar bedrijf ‘Moeder Aarde’ voorziet ze in kennis en natuurlijke producten rondom zwangerschap, geboorte en de kraamtijd. Jilke schrijft en fotografeert onder andere voor Kiind Magazine en maakte het Hartje Mama bewaarmagazine. Samen met Anna Myrte Korteweg schreef zij Mijn reis naar binnen, een praktisch boek voor elke zwangere over je eigen weg én hart volgen naar jouw vrije geboorte.

Van deze auteur

Mijn reis naar binnen

Elke zwangerschap biedt de kans om nóg meer jij te worden en werkelijk je eigen keuzes te maken. En het mooie is: hoe meer je deze kans grijpt, hoe beter je je voorbereidt op de bevalling!In Mijn reis naar binnen lees je hoe je kunt meebewegen met wat jouw zwangerschap van je vraagt én hoe je de juiste omstandigheden kunt creëren voor een vrije geboorte, thuis of in het ziekenhuis. Jouw mindset zet de toon: als jij je op je gemak voelt, kunnen de bevalhormonen rijkelijk stromen en maak je de weg vrij voor een vrije geboorte.

Mijn reis naar binnen is een vernieuwende methode waarin eigen regie en vertrouwen in het geboorteproces samengaan. Het praktische vervolg op de bewust-beval-klassieker Vrije Geboorte (ook los van elkaar te lezen), boordevol tips, tools, wetenschappelijke achtergrondinfo, ervaringsverhalen, meditaties en (creatieve) oefeningen.

In de media

Je bent zwanger, en je kan niet wachten tot je straks eindelijk je kleine spruit in je armen hebt. Maar voordat het zover is staat je nog een belangrijke taak te wachten. De bevallingVol zelfvertrouwen je bevalling tegemoet? Dan zijn deze boeken onmisbaar. Veel vrouwen zien tegen hun bevalling op, of het nu de eerste keer is of niet, het blijft een spannende gebeurtenis. Dus wil je graag met meer zelfvertrouwen je bevalling tegemoet? Dan zijn deze boeken voor je bevalling onmisbaar.

– Lees verder op mamaenzo.nl.

Ben je zwanger of ben je dit van plan? Lees Mijn reis naar binnen! Het is zoooo mooi en geweldig!
Het was confronterend voor me hoe weinig ik over zwangerschappen en geboortes wist. Enkel de negatieve verhalen of zaken die misgingen kwamen tot mij. Tot ik dit boek in handen nam. We leven in een maatschappij waar alles gemeten, gecontroleerd en beheerst wordt. Laat je geboorte niet afhangen van anderen maar neem het zelf in handen door je te bevragen en vertrouwen te hebben in je eigen natuur. Laat je geen onnodige angst aanpraten maar durf terug te gaan voor je eigen intuïtie!

– Sophie.

Ik heb het grote voorrecht dat ik Mijn reis naar binnen alvast mocht lezen nog voordat het in december 2020 uitkwam. Het is een boek dat je voorbereidt op het creëren van jouw bubbel tijdens de zwangerschap en de geboorte van je kindje. Met prachtige tekeningen maar ook opdrachten om te oefenen in ‘naar binnen keren’.
Het is een mega waardevolle toevoeging op het boek Vrije Geboorte.

– @Mama.Lotje: mamalotje.nl.

Mijn reis naar binnen las ik in één dag uit. Het beschrijft precies waar ik de eerste jaren van mijn moederschap en deze tweede zwangerschap doorheen ben gegaan. Ik moest aan de slag met zelfliefde, met mijn innerlijk gekwetste kind, met alles wat ik zag in de spiegel die er eerder nog niet was. En zelfs aan de overeenkomsten tussen de bevalbubbel en de psychedelische trip is een stuk gewijd. Ik ben dus niet gek dat ik dat zo ervaarde.
Wat mij betreft is dit de perfecte verdieping (en bevat ook veel oefeningen) van Vrije Geboorte, onmisbaar voor elke vrouw (en man (!!) die geïnteresseerd is in de emotionele en spirituele dimensie van zwanger zijn en (opnieuw) ouder worden. ”

– Shinta Lempers, schrijver en hemp-preneur, in verwachting van de tweede.

Heb Mijn reis naar binnen nu bijna uit, wat een verademing! Mijn eerste bevalling was medisch in verband met een ruggenprik (te veel in het hoofd, controle houden, veel pijn ervaren) en nu ik zwanger ben van mijn tweede wil ik graag een badbevalling thuis. Het was een enorme eye-opener om meer keuzes te gaan maken op basis van vertrouwen in plaats van angst. Dankjewel hiervoor! 🙏🏼

Amber, in verwachting van de tweede.

Volg deze auteur

Uitgeverij Lente
Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
M: 06-16330963
info@uitgeverijlente.nl
pr@uitgeverijlente.nl
KvK: 60474084
BTW: NL001489425B66