Elisabeth van der Meer

Elisabeth van der Meer

Elisabeth van der Meer is fiscaal econoom. Zij dreef samen met haar echtgenoot vijfentwintig jaar lang een motorfietsbedrijf in Rotterdam en heeft nu een praktijk voor coaching en training. Ze is moeder van een samengesteld gezin.

Elisabeth van der Meer is er van overtuigd dat de mensheid aan het begin van een nieuw tijdperk staat, waarin veel traditionele opvattingen niet meer geldig zullen zijn. Die overgang roept veel angst en verwarring op. Ze weet dat hoe eerder mensen bekend zijn met de contouren van dit nieuwe tijdperk, hoe groter het vertrouwen in de toekomst.

Elisabeth verruimt je visie voorbij het alledaagse en neemt je mee op een visionaire reis die ze gedistilleerd heeft uit de symbolische betekenis van mythen en sprookjes en haar studie naar de ingrijpende veranderingen sinds het begin van de twintigste eeuw. Diepgaand, rebels en authentiek.

1,2,3 daar gaan we … Met vertrouwen het nieuwe tijdperk in is het eerste boek van Elisabeth van der Meer.

Van deze auteur

1,2,3 daar gaan we ...
In het nieuws krijgen we gebeurtenissen voorgeschoteld die er niet om liegen. Corruptieschandalen, oorlogen en doofpotaffaires. Natuurrampen en verontrustende wetenschappelijke rapporten. Om bang van te worden.Angst en onzekerheid zijn de voedingsbodem voor een wijdverbreid pessimisme en doemdenken. Ze worden bovendien gevoed door voorspellingen over een einde der tijden. Maar gaat het wel zo slecht aflopen?

Elisabeth van der Meer
beschrijft in 1,2,3 daar gaan we … dat het tegendeel het geval is. Doordat de auteur de ontwikkeling van de mens en de mensheid in een groter kader plaatst, is ze hoopvol over de volgende fase van de evolutie.Bij haar zoektocht is de auteur voortdurend bijgestaan door haar spirituele gids, die zich dertig jaar geleden aan haar kenbaar heeft gemaakt als Elia. Elia, van wie de Bijbel in de laatste twee zinnen van het Oude Testament zegt, dat hij zal terugkomen om de harten van de mensen met elkaar te verbinden, zodat een rampscenario wordt afgewend.

Lezingen en presentaties

Angst en onzekerheid zijn de voedingsbodem van wijdverbreid pessimisme en doemdenken. In haar presentaties toont Elisabeth aan dat het tegendeel het geval zal zijn.
Er is juist alle reden om hoopvol te zijn over de volgende fase van de evolutie.

De onderwerpen die in haar lezingen en presentaties aan bod kunnen komen:

  • Waar al die onheilsprofeten vandaan komen;
  • De onderliggende principes van Elisabeths vertrouwen;
  • Wat de combinatie van bronnen aan nieuwe inzichten opleveren;
  • De nieuwe tijd is allang begonnen. Dit zijn de tekenen;
  • Hoe de toekomst er in grote lijnen uit gaat zien;
  • Wat iedereen zelf kan doen.

Op 19 september 2021 verzorgde Elisabeth een lezing in Belgiëbij Paul Liekens en Myriam van Acker.
Hun uitnodiging begon met deze woorden:
U hebt me diep geraakt met je kennis en visie.
Jij bent iemand die de wereld van nu nodig heeft.

Voor lezingen en presentaties is Elisabeth van der Meer te benaderen via Zij spreekt.

Volg deze auteur

Uitgeverij Lente
Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
M: 06-16330963
info@uitgeverijlente.nl
pr@uitgeverijlente.nl
KvK: 60474084
BTW: NL001489425B66