Bert Dikmans

Bert Dikmans

Bert Dikmans is oprichter en managing partner van adviesbureau T-MC. Bert en zijn collega’s staan ’s morgens op vanuit hun gedrevenheid om organisaties met slim ontworpen processen effectief in te richten en mensen daarin te laten excelleren.

Zijn boodschap: Get Organised en word onverslaanbaar!

Van deze auteur

Is jouw organisatie al GO?

Is jouw organisatie al GO?
In Is jouw organisatie al GO? neemt auteur Bert Dikmans je mee op reis. Een reis met een duidelijk einddoel: excelleren door georganiseerd samen te werken!

Georganiseerd samenwerken resulteert in een GO-organisatie: een organisatie waarin management en medewerkers een onverslaanbaar team vormen dat de klantverwachting telkens weer waarmaakt.

GO-werken betekent vanuit een slim ontwerp van organisatieprocessen met elkaar samenwerken. Er vindt gestructureerd overleg plaats; de hele dag ad hoc brandjes blussen behoort tot het verleden. De rollen en verantwoordelijkheden zijn duidelijk en sluiten goed op elkaar aan waardoor de productiviteit hoog is. In een GO-organisatie werken mensen met meer plezier, waardering en resultaat.

Met humor en veel herkenbare anekdotes uit de dagelijkse werkomgeving beschrijft Bert Dikmans hoe een organisatie GO wordt.

Is jouw organisatie al GO? is een must-read voor managers en professionals die onverslaanbaar willen zijn in het realiseren van hun persoonlijke ambities en in het behalen van de bedrijfsdoelen.

Reacties van lezers

Ik heb dit boek heel graag gelezen en herlezen. Het is geschreven door een man met een geweldige ervaring en op het toppunt van zijn kunnen. Het thema “georganiseerd samenwerken” benadert hij trouwens veel breder dan enkel het ontwikkelen van de optimale processen die nadien ingebed worden in een functionele organisatiestructuur. Bert Dikmans heeft het ook over het managen van de passende bedrijfscultuur en over het leiderschap dat een organisatie nodig heeft om excellent te zijn. Continu verbeteren, inspireren, richting geven, reflecteren, voorbeeldgedrag, waarderen enzovoort zijn thema’s die hij in dit verband aan bod laat komen. Een aanrader zowel voor de enthousiaste student als de professional!

Ph. van Impe op Managementboek.nl.

Met GO is Bert Dikmans in staat om vanuit een voor iedereen haalbare basis te werken naar een effectieve en efficiënte manier van werken.
Gewoon je verstand gebruiken en discipline, veel meer is er ook niet nodig. En dit boek helpt je om je ogen te openen. Het leven en werken wordt er een stuk aangenamer door!
Het boek leest makkelijk weg en de tips zijn direct toepasbaar.

G.W.N.M. van Laarhoven op Managementboek.nl.

In de media

Fijn boek om te lezen. Aan te bevelen voor eenieder die serieus met zijn werk bezig is. Samenwerken binnen een bedrijf met goede afspraken op alle niveaus.
Belangrijk en heerlijk om te lezen zijn de voorbeelden in Jip en Janneke taal. Zo heerlijk herkenbaar..

A. Dikmans op Managementboek.nl

Is jouw organisatie al GO? is een onderscheidend managementboek. De schrijver neemt de lezer stap voor stap mee in zijn visie op de wijze hoe je organisaties onverslaanbaar maakt (zoals dit in het boek wordt genoemd). Vooral de herkenbaarheid van situaties maakt dat je goed begrijpt wat er wordt bedoeld. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf of afdeling beter te organiseren, waardoor jij en je collega’s met meer plezier gaan werken.

G.W.J. Sips op Managementboek.nl.

Video

Foto’s

Bert DikmansBert DikmansBert Dikmans

Volg deze auteur

Uitgeverij Lente
Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
M: 06-16330963
info@uitgeverijlente.nl
pr@uitgeverijlente.nl
KvK: 60474084
BTW: NL001489425B66