Anja Uitdehaag

Anja Uitdehaag
Anja Uitdehaag heeft ruim 25 jaar ervaring als internationale HR-manager en executive board member met een focus op bedrijfstransformatie, management- en talentonwikkeling. Ze adviseert startup bedrijven en begeleidt gritty, jonge vrouwen in hun carrière op weg naar de top.Anja: Als gritty woman ben ik letterlijk in de corner office terecht gekomen. De ‘nice girl’ in mezelf loslaten was niet eenvoudig. Profiteer van mijn jaren van succes en falen en kort jouw leercurve drastisch in.

Van deze auteur

Gritty women get the corner office

Gritty women get the corner office
Gritty women get the corner office; Ontwikkel jouw persoonlijke carrièremanifest is jouw gids. Het zet je aan tot nadenken én doen. Het biedt je informatie, persoonlijke ervaringen en tips & tools over alle aspecten die voor jonge vrouwelijke professionals en leidinggevenden belangrijk zijn.

Het inspireert je om het maximale uit jezelf te halen en te groeien in weerbaarheid en persoonlijke kracht zonder jouw eigen stijl te verliezen. Ook jij kunt zoveel meer bereiken dan je nu misschien denkt!

Be(come) that gritty woman: een zelfbewuste, gedreven doorzetter die weet wat ze wil en die durft te zijn wie ze is.

Reacties van lezers

Anja Uitdehaag spoort je aan tot het ontwikkelen van een eigen PCM – een persoonlijk carrièremanifest. Een briljante methode om je potentieel volledig te benutten en vanuit zelfvertrouwen en zelfbewustzijn de regie over je loopbaan in handen te nemen.

Máximo Ibarra CEO KPN, vanaf 1 oktober 2019 CEO Sky Italia.

Een boek met een duidelijke verhaallijn, boordevol oprechte persoonlijke levenservaringen, erg krachtig en mooi verwoord. Het delen van haar eigen ervaringen en lessen, van wat het betekent om als (enige) vrouw te werken in een mannen gedomineerde werkomgeving, geeft een mooie inkijk op dit gebied en maakt wat mij betreft het boek uniek. De reflectievragen heb ik gemerkt zijn prikkelend en zetten je tijdens het lezen aan tot nadenken. De aangereikte theorie is praktisch en goed toepasbaar. Samen met alle tips en tools geeft het boek je voldoende handvaten om je eigen persoonlijk carrière manifest te ontwikkelen. Het boek is een aanrader voor iedereen die op persoonlijk niveau meer plezier en resultaat uit zijn werk wil halen.

– Ruud de Waal.

In de media

Het zelfhulpboek ‘Nice girls don’t get the corner office; unconscious mistakes women make that sabotage their careers’ van Lois P. Frankel kwam uit in 2004 en werd door elke vrouw met ambitie gelezen. De auteur presenteerde daarin de fouten die vrouwen maken op de werkvloer, die hen tegenhouden in hun carrières. Kort door de bocht: vrouwen hebben de neiging hun best te doen om aardig gevonden te worden. Daar kom je volgens Frankel niet mee op je gewenste plek. Inmiddels zijn we 15 jaar verder. De Nederlandse Anja Uitdehaag komt met haar ervaringen in ‘Gritty women get the corner office’. Gritty dus: het is moedig en oplossingsgericht. Ik zou zeggen ‘daadkrachtig’…

– Lees verder op nlsupervrouwen.nl.

Gritty women get the corner office cover

Foto’s

Anja Uitdehaag

Volg deze auteur

Uitgeverij Lente
Grebbeweg 109
3911 AV Rhenen
M: 06-16330963
info@uitgeverijlente.nl
pr@uitgeverijlente.nl
KvK: 60474084
BTW: NL001489425B66